Pro Silvas arrangementer i 2009

9. januar 2009
Martin Einfeldt, Dansk Skovforening

Pro Silva er en sammenslutning af skovfolk som går ind for skovdyrkning baseret på naturlige processer.

Deltagerne mødes, især i skoven, for at iagttage og diskutere skovdyrkning og sætte fokus på naturnære metoder. Pro Silva er ikke dogmatisk, medlemmerne danner selv sine holdninger efter fordomsfri demonstrationer og diskussioner.

I 2009 fokuserer Pro Silva på den aktuelle diskussionen om vedkvalitet og økonomi i naturnær skovdrift. Se mere i de seneste mange numre af Skoven, ikke mindst nummer 11/08.

Sammen med Skov & Landskab/KU-LIFE har Pro Silva udarbejdet dette program for 2009:

4. februar

Ekskursion om udrensning i bøg

Sorø Akademi

6. maj

Ekskursion til naturnært skovdistrikt i Tyskland

Forstamt Lensahn

21. august

Ekskursion om naturnært contra traditionelt skovbrug

Gunnerslevholm Gods

Seminar om økonomi og vedkvalitet i naturnært skovbrug

Ikke besluttet

Detaljerne om de enkelte arrangementer vil blive annonceret på blandt andet Pro Silvas hjemmeside.

Forskere fra Skov & Landskab/KU-LIFE vil deltage i alle fire arrangementer. På det afsluttende seminar vil de samme forskere fremlægge oplæg til diskussion sammen med relevant forskning om emnet.

Deltagelse og indmeldelse

Deltagelse i arrangementerne er gratis for Pro Silvas medlemmer. Dog skal der betales for udgifter til fællestransport og eventuelle fællesspisninger på Lensahn-ekskursionen og seminaret, og tilmelding bliver her nødvendig.

Indmeldelse i Pro Silva sker let på Pro Silvas hjemmeside og koster 70 kr pr. år.

Man er medlem allerede hvis man kan komme ind til medlemsoplysningerne ved brug af sit kodeord.
For ikke-medlemmer koster deltagelse 70 kr pr. arrangement + fællesudgifter.

Kontakt til Pro Silva

Formand: