Skovkredsmøde i Nord- og Midtsjællands Skovkreds 2. december 2009

19. november 2009
Jens Kristian Poulsen og Bo Jung

Skovforeningen inviterer til skovkredsmøde i Nord- og Midtsjællands Skovkreds, onsdag den 2. december 2009 kl. 13.30, hos Den Suhrske Stiftelse på Bonderup, Bonderupvej 148, 4370 St. Merløse.

Dagsorden

1. Træmarkedet
  2. Aktuelle sager i Skovforeningen

• Konkurrencesagen og Skovforeningens fremtidige markedsorientering
    • Adgangsregler: Skov- og Naturstyrelsen på vej med en vejledning
    • Regeringens skovpolitiske udvalg er på vej. Hvordan vil Skovforeningen håndtere dette arbejde og regeringens selvmodsigende skovpolitik i det hele taget?
    • Indgreb i løvskovene til beskyttelse af flagermus: Udkast til vejledning om ”god praksis” på vej.
    • Medlemshvervning.
    • Ændringer i stormfaldsloven.
    • Brug af privat skov til at udvikle kommunernes sundhedsaktiviteter. Nyt projekt i Skovforeningen.
    • Kampagne fra Hold Danmark Rent imod affald i skov.
    • Skovens Dag 9. maj 2010: ”Den rene vare” – med fokus på træ som råstof og affald i skov.
    • Klimakonferencen 2009 og Genplant Planeten.

3. Valg af ny formand og næstformand

• Jens Kristian Poulsen ønsker ikke genvalg. Næstformand Bo Jung stiller op til formandsposten, flere kandidater er velkomne.
    • Der vil også være valg til næstformandsposten, som denne gang vælges for en periode af ét år.

4. Næste møde

Bonderup sørger for at der vil blive serveret kaffe til mødet.