Design

En Skovhjemmeside indeholder 5 designs som du frit kan skifte imellem. Hvert design kommer i flere farvevarianter.

De forskellige designs der følger med en Skovhjemmeside fungerer som skabeloner for de enkelte sider og sikre at din skovs hjemmeside fremstår ensartet og professionelt overfor omverden.

Hvis du efter en periode med brug af et design på din hjemmeside ønsker et benytte af de andre designs der følger med din Skovhjemmeside, så kan du nemt skifte design uden af miste hjemmesidens indhold (tekst, billeder m.m.).

At skifte design og vælge farvevariant er meget nemt, det kan gøres på ca. 30 sekunder.

Logo

Hvis din Skovvirksomhed har et logo kan du indsætte det i designet som en billede-fil.

Hvis din skov ikke har et logo kan du i stedet skrive skovens navn. Navnet vil blive placeret samme sted som et logo og i en farve der passer til det valgte design.

Billeder på din Skovhjemmeside

Skovhjemmesidens forsidebillede kan let skiftes så hjemmesiden afspejler din skovvirksomhed.
Hvis du ikke selv har billedmateriale så følger der med en Skovhjemmeside en række billeder der er tilpasset forsiden. Du kan frit vælge det forside billede du bedst kan lide.

Du nemt lægge egne billeder alle undersider så de passer sammen med den enkelte sides tekst.

Til Skovhjemmeside Plus følger der også et billedgalleri som er nemt at benytte. Du skal bare lægge billederne i en bestemt mappe og billederne bliver automatisk vist på hjemmesiden.
Du kan selv oprette så mange billedgallerier som du ønsker.

Tilretninger

Hvis du ønsker din hjemmeside i fx nogle bestemte farver kan det godt lade sig gøre.
Kontakt Dansk Skovforening for at høre om mulighederne:
Alex Møllbach
Email: am@skovforeningen.dk