Projektresultateter fra Giesegaard

Indvielse.Skovforeningen har i samarbejde med to private distrikter gennemført et udviklingsprojekt. Her kan du læse mere om projektet og erfaringerne.

Formålet var at udvikle og gennemføre aktiviteter, der giver børn og gennemført et udviklingsprojekt. Her kan du læse mere om projektet og erfaringerne.
Unge forståelse af erhvervsaktiviteter i og omkring skoven. Det gælder både aktiviteter i det traditionelle skovbrugserhverv (træproduktion, juletræer og jagt) og i det moderne skovbrug (turisme og sport). Projektet er gennemført på to større private skovdistrikter (Giesegaard og Broksø Gods) i nært samarbejde med børnehaver og skoler i deres nærområde.

Aktiviteterne var

• Undervisnings- og oplevelsesture for skoler og børnehaver.
  • Kurser for lærere og pædagoger.
  • Åben skov-arrangementer for hele familien, typisk i weekends og skoleferier.
  • Etablering af faste undervisningsområder for skoler (såkaldte skoleskove) på de to skovdistrikter Giesegaard og Broksø Gods.
  • Formidling af erfaringer fra projektet til resten af det private skovbrug.
  • Projektet er gennemført fra maj-december 2006, men arbejdet på de to distrikter fortsætter.

Find mere viden