Skovens Dag i Corselitze Skovdistrikt og Skovbrugsmagasinet

Postkort fra Thyge Andersen

Vores Skovens Dag på Corselitze var måske lidt atypisk, idet den blev holdt, sammen med vores traditionelle åbent hus på Skovbrugsmagasinet, der jo er den 2. søndag i maj.

Det var meget koldt, som det kan være i Østersø egnene en forårsdag, men mon ikke der alligevel var ca. 125 besøgende. Vi fik fin hjælp fra FDB og Jægerforbundet.

To hestevognsfulde mennesker kom på en interessant tur i skoven, men spillemændene fik stive fingrer pga. kulden og måtte give op før tid. Det er glædeligt at kunne dele ud af alle de fine publikationer, der efterhånden findes.

Omkostningerne holder vi på et lavt niveau, frokost til medhjælperne og så den forholdsvise dyre annoncering i lokale aviser.

Temaet var lidt bredt i år, og affaldsproblemet havde pressen beskæftiget sig med ugen før, så det er svært og tidsrøvende at opnå pressens bevågenhed. Jeg kunne ønske, at Skovens Dag lægges fast, så den hvert år er f.eks. på den 2. søndag i maj.

Svar til Thyge Andersen:

Forstår godt at du gerne vil have en fast dag, men der er mange helligdage i den tid og så er der også jagten at tage hensyn til (kommer vi for tæt på er der nogen der bakker ud af frygt for forstyrrelse af jagten). Næste år er Skovens Dag jo tilfældigvis 2. søndag i maj

Med venlig hilsnen

Eva Skytte