Udgivelser

Skovforeningen udgiver to tidsskrifter som holder dig opdateret på den faglige udvikling inden for erhvervet. Bladene læses af alle som til daglig arbejder med skovbrug og naturpleje.

Desuden udgives flere bøger om skovbrug.

Skoven

SKOVEN udkommer en gang om måneden (bortset fra juli) og er et magasin i A4 format. Bladet rummer aktuelle artikler om skovdyrkning, driftsteknik, dyre- og planteliv, naturpleje, skovøkonomi, lovgivning, faglige begivenheder og skovbrug i udlandet.

Skoven Nyt

Skoven Nyt udkommer elektronisk via e-mail ca. to gange om måneden. Skoven Nyt rummer aktuelle meddelelser og annoncer af interesse for skovbrugserhvervet. Et abonnement på Skoven omfatter også Skoven Nyt.

Skovbrugets Indkøbsguide

Skovbrugets Indkøbsguide udkommer en gang om året i november. Guiden er landets eneste register over virksomheder, leverandører og organisationer inden for skovbruget.

Indkøbsguiden findes både som hæfte og på nettet www.skovguide.dk.

Redaktionen
Amalievej 20,