Skovforeningen og Södra enige om at etablere et dansk tilbud

11. april 2008
Jan Søndergaard, Dansk Skovforening

Dansk Skovforenings bestyrelse besluttede 5. februar at igangsætte et samarbejde mellem danske skovejere og Södra - og at undersøge mulighederne for at placere dette samarbejde i en separat organisation for danske skovejere.

Skovforeningen og Södra er nu enige om sådan en konstruktion: Vi vil etablere en selvstændig dansk organisation som formidler Södras tilbud til danske skovejere. Skovejerne vil individuelt kunne melde sig ind i den nye organisation og derefter sælge træ til Södra på samme vikår som svenske skovejere.

I øjeblikket analyserer vi de juridiske og skattemæssige konsekvenser af den påtænkte organisation - i forhold til både dansk og svensk lovgivning. Tidsplanen er fortsat at have alt klar i første halvår af 2008 således at Södras tilbud til danske skovejere kan effektueres i andet halvår af 2008.

Tidligere nyheder om sagen

6. februar 2008
Samarbejde med Södra sættes i gang

14. december 2007