Rådgivning om boligudlejning

Skovforeningen tilbyder sine medlemmer professionel rådgivning og specialviden på dette juridsik komplucerede område.

Vi har indgået en aftale med Ejendomsforeningen Danmark, som giver Skovforeningens medlemmer adgang til Ejendomsforeningen Danmarks eksperter efter visitering i Skovforeningen.

Aftalen med Ejendomsforeningen Danmark betyder, at:
  • Skovforeningens medlemmer får efter kontakt til Skovforeningen adgang til en juridisk hotline i Ejendomsforeningen Danmark. Her er gratis råd og vejledning fra Ejendomsforeningens juridiske ekspertise om den private boliglejeret, erhvervslejeretten og ejerlejlighedsloven.

• Skovforeningens medlemmer får rabat ved køb af kurser, bøger, blanketter (herunder standard lejekontrakter) og andet hos Ejendomsforeningen Danmark.

Kontakt Hans M. Hedegaard, hvis du har spørgsmål inden for lejelovgivningens område.
Mere information
Hans Hedegaard