Annoncering af boligudlejning

Udlejning af huse

Skovforeningen sørger for annoncering

Skovforeningen tilbyder at annoncere skovejernes udlejningsboliger på Lejebolig.dk som vi har aftalt et samarbejde med og som giver disse fordele:
  • Stor eksponering-Lejebolig.dk er én af Danmarks største markedspladser for lejeboliger.

• Egen adresse – boligannoncer som er indrykket igennem Dansk Skovforening kommer til at få sin egen internetadresse: http://naturbolig.lejebolig.dk/
    Skovforeningen markedsfører denne blandt andet adressen på vores egen hjemmeside.

• Hurtigt – hurtig annoncering og normalt hurtig udlejning.

• Aktiv annonce – din boligannonce bliver holdt aktiv i 6 måneder af Skovforeningen, med mindre huset bliver lejet ud inden da.

• Ingen ventelister - administration af lange ventelister på den enkelte ejendom bliver overflødig.

• Det er nemt - send blot de nødvendige informationer til Skovforeningen gerne med 4-6 foto. Så klarer vi optimering af fotos, opstilling af tekster og indrykning af annonce.

• Det er billigt - 495 kr. plus moms pr. standardannonce. Ikke medlemmer af Skovforeningen: 995 kr. plus moms.

• Opnå rabat - få 25% rabat på Lejebolig.dk’s ekstra ydelser:
    • Eksponerings-pakken (Fremhævet annonce + topannonce-placering i 7 dage)
    • Respons-pakken (Synlig kontaktinfo for alle + åben-hængelås-visning i 7 dage)

Boligannonce

Boligannonce, ikke medlemmer af Dansk Skovforening

Tilvalg - Øget synlighed (valgfrit):
495,00 kr.

995,00 kr.
Eksponerings-pakken (Fremhævet annonce + topannonce-placering i 7 dage) * 179,50 kr.
Respons-pakken (Synlig kontaktinfo for alle + åben-hængelås-visning i 7 dage) * 285,00 kr.

Ekspeditionsgebyr ved køb af tilvalg uden for oprettelse af boligannoncen,
medlemmer af Dansk Skovforening **

Ekspeditionsgebyr ved køb af tilvalg uden for oprettelse af boligannoncen,
ikke medlemmer af Dansk Skovforening **

75,00 kr.

100,00 kr.

* Priser der er markeret med stjerne har fået fratrukket 25 % rabat i forhold til den almindelige pris på Lejebolig.dk
** Ved køb af tilvalg sammen med oprettelse af boligannonce er der ikke noget ekspeditionsgebyr.
Alle priser er eksklusive moms.

Sådan gør du

Download og udfyld dette skema: Udlej bolig på Lejebolig.dk (word-fil)

Udfyld skemaet så godt som muligt. Overskriften og beskrivelsen af din bolig er meget vigtige da de i høj grad er med til at få din bolig udlejet.

Send skemaet, gerne sammen med 4-6 fotos (max 14 fotos) af din bolig, og send dem via email til Alex Møllbach på: am@skovforeningen.dk (en mail pr. boligannonce).

Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Skovforeningen:

Alex Møllbach
am@skovforeningen.dk