Skovens Dag 2012 i Brønhøj Skov

Postkort fra Esben Poulsen, Brønhøj Skov.

Alle gik “Gul rute” og bagefter serverede jeg pandekager i bålhytten.  Der var 10 besøgende. Ikke overvældende.

Jeg havde inviteret medlemmerne af beboerforeningen for de to nærliggende landsbyer Hyllested og Gravlev og desuden sendt invitationen til de to skoler, der er nævnt i min velkomsthilsen.  Den nærmestliggende, Rosmus Skole, som bruger skoven flittigt, havde sendt invitationen videre til forældrene.  Arrangementet har også været omtalt i den lokale ugeavis, Ebeltoft Folketidende.

Flere af de besøgende sagde at de gerne ved lejlighed ville bruge faciliterne og skoven til en familieskovtur.  Et andet par spurgte om de måtte lægge en geocatching post ind i skoven, da de syntes at der mangler nogen her i området.  Det må de gerne, og vi mødes senere for at se hvor den skal være.  De mente også, at nogle af dem der går på geocatching vil være interesseret i at bruge bålhytte og shelter.

Jeg har ikke brugt andet end tid på arrangementet – alt i alt vel en dags tid, og så selvfølgelig noget pandekagedej!  Jeg havde måske regnet med lidt flere deltagere, men udbyttet og de reaktioner jeg fik fra dem der kom var meget positive og vi hyggede og med en god snak over pandekagerne.

Er der noget I kan gøre bedre? Jeg synes, at temaerne for Skovens Dag de senere år (jeg har haft skoven siden 2006) har kørt lidt rundt i det samme (klima, bæredygtighed o. lign.)

Billeder fra Skovens Dag 2012 i  Brønhøj Skov

Fotograf Esben Poulsen, Brønhøj Skov.

Skovens Dag 2012 i Brønhøj Skov