Skovens Dag 2012 i Middelfart Kommune

Postkort fra Rikke Vesterlund, Naturvejleder.

I Middelfart blev Skovens Dag afholdt i den lille Dyrehave på Kobakken. Programmet var:
  • Kl.10.00 Velkomst.

• Kl.10.05 Demonstration af en skovhests arbejde i skoven v. Vestjysk Køreselskab.

• Kl.11.00-13.00 Bueskydning v/ Middelfart Bueskyttelaug, bygning og opsætning af fuglekasser (samarbejde med DN), konkurrence (sæt navne på fugle. Vinderen fik en fuglebog og en kikkert), snobrød og arbejde med smykker.

• Kl.11.30 Smagsprøver på grillet dyrekød.

• Kl. 12 lavede vi en guidet tur ud i skoven, hvor en skovarbejder kravlede højt til vejrs for at sætte en uglekasse op i skoven, samt satte deltagernes kasser op i skoven (hvis de ikke ville have dem med hjem). Kasserne er forsynet med nummer, som registreres på et kort, der lægges på kommunens hjemmeside.

Vi havde ca. 130 deltagere og alle gav udtryk for at de havde en dejlig dag. Vi havde i år gjort mere ud af annoncering i lokalavisen, hvilket (sammen med det forholdsvis gode vejr) kan forklare det fine deltagerantal.

Billeder fra Skovens Dag 2012 i Middelfart Kommune

Fotograf Rikke Vesterlund, Naturvejleder.

Skovens Dag

Skovens Dag i Middelfart Kommune