Skovens Dag 2012 hos Skarregaard

Postkort fra Jørgen Frank Rasmussen, Naturvejleder.

For 4. år i træk var jeg så heldig at skulle arrangere "Skovens dag".

Vi mødtes på P-pladsen ved Skarregaard, hvor 19 voksne og 3 børn gik med mig ned til strandengene, hvor vi først nød synet af det rige fugleliv. Herefter bevægede vi os ned i den spændende skov ved Skarregaard, som mere og mere minder om en naturskov, med et rigt fugle- og dyreliv.

Halvvejs skulle deltagerne lave en lille teambuildingøvelse. Hvert hold (2) fik udleveret et æg, som man havde 10 minutter til at finde materiale fra skoven og pakke det forsvarligt ind i.

Herefter stillede man sig op på række og skulle kaste det indpakkede æg. Hvis æg gik ikke i stykker? Næsten alle klarede opgaven, børnene synes i hvert fald at det havde været sjovt.

Gåturen gik videre tilbage til Skarregaard, hvor vi sluttede af med kaffe, sodavand og kage i bålhuset.

En hyggelig dag synes alle.

Billeder fra Skovens Dag 2012 fra Skarregaard

Fotograf Jørgen Frank Rasmussen, Naturvejleder