Værdigrundlaget for Skovforeningens politiske arbejde

Skovforeningen arbejder for at fremme skov- og naturejernes muligheder for at skabe værdier i skovene og naturen.

Skovene har mange og vidt forskellige værdier, fx træ, natur og oplevelser. Skovforeningen tager ikke stilling til hvilke værdier der er de vigtigste, det overlader vi til den enkelte ejer. Men der er mange redskaber som fremmer udviklingen af skovenes værdier:
  • Ejerskab der sikrer kontinuitet og langsigtet ansvarlighed i udviklingen af skovenes og naturens værdier.

• Økonomi der sikrer bæredygtighed og mangfoldighed i udviklingen af skovenes og naturens værdier.

• Faglig viden og åbenhed der sikrer kvalitet i udviklingen af skovenes og naturens værdier.

• Handlefrihed der sikrer motivation og kreativitet for skovenes og naturens ejere og ansatte.

• Et omdømme for skovenes og naturens ejere og ansatte der sikrer omverdenens tillid, lydhørhed, samarbejde og betaling for skovenes produkter.
Læs hele Skovforeningens vision, mission og værdigrundlag.

Vores politiske arbejde er udelukkende betalt af medlemmernes kontingenter.