Høringer, svar og breve - 2015

Nedenstående liste omfatter Skovforeningens høringssvar, uanset emne, i 2015.
Find flere høringssvar  i menuen til venstre.

Skov- og Naturpolitik

8. oktober 2015
Skovforeningens præsentation for Miljø- og Fødevareudvalget

Skovforeningens opfølgende notat om Skovforeningens ønsker til en samlet plan for skovene

Download(PDF-fil)
1. september 2015
Skovforeningens brev til Miljø- og Fødevareudvalget med anmodning om et foretræde.

Download(PDF-fil)
29. juni 2015
Skovforeningens brev til transport og bygningsminister Hans Christian Schmidt. Skovforeningen beder om et møde.

29. juni 2015
Skovforeningens brev til miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen. Skovforeningen beder om et møde.

Økonomi og skat

(link åbner i nyt vindue)
8. december 2015 Skovforeningens brev til skatteminister Karsten Lauritzen angående hobby kontra erhverv i forbindelse med tilplantning af landbrugsarealer.

Download (PDF-fil)
25. november 2015 Skovforeningens brev til statsminister Lars Løkke Rasmussen angående nedsættelse af generationsskifteafgiften.

Skovforeningens brev til erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen angående nedsættelse af generationsskifteafgiften.

Download (PDF-fil)

14. oktober 2015 Skovforeningens høringssvar vedrørende ændringer til Landdistriktsprogrammet for 2014-2020.

29. juni 2015
Skovforeningens brev til erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen. Skovforeningen beder om et møde.

29. juni 2015
Skovforeningens brev til skatteminister Karsten Lauritzen. Skovforeningen beder om et møde.

2. februar 2015
Svar fra erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen om ændringer og præcisering i stormfaldsloven.

13. januar 2015
Skovforeningens opfølgende brev til erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen om ændringer og præcisering i stormfaldsloven.

Naturbeskyttelse og biodiversitet

(link åbner i nyt vindue)
11. maj 2015 Skovforeningens mail til Folketingets Miljøudvalgs medlemmer om biologisk mangfoldighed i skovene.

Klima og Energi

(link åbner i nyt vindue)
10. august 2015 Skovforeningens svar til Miljøministeriet vedrørende: Høring over Kommissionens pakke på cirkulær økonomi.
29. juni 2015
Skovforeningens brev til energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt. Skovforeningen beder om et møde.

26. maj 2015
Træ til Energi's brev til Klima-, Energi- og Bygningsminister Rasmus Helveg Petersen om biomassen i fjernvarmeforsyningen.

International Skovpolitik

(link åbner i nyt vindue)
18. november 2015 Skovforeningens svar på høring over rammenotat til rådskonklusioner om midtvejsevaluering af EU's biodiversitetsstrategi til 2020.

3. juli 2015
Skovforeningens svar på EU høring om implementering af Tømmerforordningen.