Bøger og hæfter

Naturnær Skovdrift
Naturnær skovdrift

Bogen Naturnær skovdrift af J. Bo Larsen er en oversigt over vor nuværende viden med den såkaldte naturnære skovdrift. Den er dels tænkt som en opslagsbog for praktikere, dels som en lærebog for studerende og elever. Det er den første samlede fremstilling på dansk af naturnær drift- formentlig også på europæisk plan.

23 forfattere har bidraget til bogen, hvoraf de fleste er forskere ved Forskningscenter for Skov og Landskab. Bogen er på 400 sider og med mange illustrationer.

Pris: 250 kr. inkl. moms.
Pris for studerende: 100 kr. inkl. moms.

Porto omkostninger tillægges prisen i henhold til aktuelle priser fra Post Danmark.

Træarts- og proveniensvalg i et bæredygtigt skovbrug

af J. Bo Larsen Bogen består af 24 artikler, der behandler træarts- og proveniensvalget i skovbruget med udgangspunkt i bæredygtighedsprincippet.

Pris: 100 kr. inkl. moms.
Studerende 50 kr. inkl. moms.

Bæredygtig skovdrift - en justering af den naturnære drift

af C. Christian Nørgård Nielsen.

Dansk Skovbrugs Tidsskrift. 93 årgang, hæfte 3. September 2009.

Pris: 100 kr. inkl. moms.
Studerende 50 kr. inkl. moms.

Private Skoves Økonomi

Skovforeningen udgiver hvert år Private Skoves Økonomi, som er baseret på indberetninger af regnskabstal fra private skovdistrikter.
Private Skoves Økonomi giver således et billede af erhvervets rammevilkår og skovbrugets økonomiske situation.

Ved bestilling angives hvilket årstal man ønsker.

Medlemspris: 150 kr ekskl. moms.
Ikke-medlemmer: 300 kr. ekskl. moms.

Skovbrugets Indkøbsguide

Skovforeningen har lavet en indkøbsguide som er rettet særligt mod skovbrugere.

Prisen er 50 kr. inkl. moms.

Bestilling kontakt:
Liselotte Nissen