Træ.dk

Træ.dk's logo

Træbranchens informationsprojekt

Træ.dk er træbranchens fælles informationsprojekt som blandt andet Skovforeningen står bag.

Træ.dk formål er at formidle veldokumenteret viden om træ for at fremme brugen af dette miljøvenlige råstof og for at fremme træbranchens produktudvikling og afsætning.

Visionen er at gennemføre et langvarigt informationsarbejde for at opnå langvarige effekter på danskernes viden om og holdning til træ.

Test din viden

Hvad hedder veddet i den yderste del af træets stamme? Hvilken skovtype er mest almindelig i Ghana? Du kan teste din viden om skov og træ på Træ.dk

Træleksikon

I træleksikonet på Træ.dk kan du finde faktaartikler, der er fyldt med detaljeret viden om træ.

Nyhedsbrev

Du kan abonnere på nyheder om skov og træ ved at tilmelde dig Træ.dk's nyhedsbrev. Du finder tilmeldingsformen i nederste højre hjørne af siderne på Træ.dk.

Temaer om træ

Se Træ.dk's temasider om træ hvor du eksempelvis kan finde temaer om:

Træets uddannelser

Træ.dk giver et overblik over træets uddannelser, hvad enten det er i skoven eller med forarbejdet træ.

Tegnefilm om træ

Træ.dk har lavet en række tegnefilm om træ. Du er velkommen til at dele videoerne og indlejre dem på din egen hjemmeside.

Herunder kan du se Træ.dk's tegnefilm: Er du også træt? Den handler om træ - verdens mest miljøvenlige råstof.

Filmen forklarer på 1 minut og 42 sekunder hvorfor det forbedrer klimaet, miljøet og skovene at bruge træ. Og hvorfor det er helt okay at fælde træer.

Træ Er Genialt

Træ Er Genialt er navnet på en folder fra Træ.dk.

Folderen er til alle der elsker træ og gerne vil gavne klimaet, miljøet og skovene - og som derfor gerne vil fortælle omverdenen de mange gode grunde til at vælge træ overalt hvor træ kan bruges.

Du kan læse eller downloade Træ Er Genialt folderen på Træ.dk.
Se mere på internettet

Spørgsmål og svar om træ

Læs svar på spørgsmål om træ som brugerne af Træ.dk har stillet. Du kan også selv stille et spørgsmål til Træ.dk.