WEB123

WEB123 er et brugervenligt Content Management System (CMS) som bruges til at opbygge, udgive og vedligeholde hjemmesider.

Nemt at bruge

WEB123 er nemt at bruge når man skal opdatere sin hjemmeside, også selv om man intet kender til programmering. Det er lige så let som at skrive et dokument i fx word eller andre tekstbehandlingsprogrammer.

Det er også let at indsætte og redigere tekst, billeder, tabeller samt alle typer filer som fx PDF-, powerpoint-, word-, lyd- og videofiler. Og man lærer hurtigt at lave menupunkter og redigere i systemets mange moduler.

Funktionsliste

Online editor
Der skal ikke installeres nogen programmer på din computer for at bruge WEB123. Det er nok at du kan komme på internettet. Via nettet opretter og redigerer du din hjemmeside.

Teksteditor (WYSIWYG)
Redigering af tekster fungerer i WEB123 på samme måde som i word-programmet.

Filhåndtering
Man kan indsætte forskellige typer filer som fx PDF, billeder, tekstdokumenter og filmklip til brug på siderne og til download for jeres besøgende. Der kan oprettes et ubegrænset antal mapper så det er nemt og overskueligt at holde styr på hjemmesidens billeder og filer.

Sideoversigt (sitemap)
Der er indbygget en "sitemap"-funktion på hjemmesiden. Den viser hele hjemmesidens indhold i overskuelig rækkefølge.

Galleri
WEB123 kan redigere billeder og tekst sammen til fremvisning af fx produkter med nærmere beskrivelser. Der kræves ikke kendskab til billedbehandling.

Flere personer kan få adgang til at redigere hjemmesiden
Forskellige personer kan gives adgang til at redigere hjemmesiden og eventuelt med forskellige rettigheder. Der er også et mail-forum som de forskellige administratorer kan bruge til at sende interne meddelelser.

Opgavestyring (start/slut dato for visning af side)
WEB123 har en detaljeret funktion for styring af de opgaver og tiltag som I planlægger på hjemmesiden. Det er også muligt at sætte en dato og klokkeslæt for hvornår bestemte sider skal være synlige for offentligheden.

Søgefunktion
WEB123 har en søgefunktion så brugere af hjemmesiden nemt kan søge og finde hvad de leder efter.

Søgemaskineoptimering
WEB123 er opbygget så din hjemmeside kan findes af søgemaskiner som fx Google. Der kan indsættes søgeord og -sætninger til hver enkelt side, og det giver mulighed for en højere placering hos søgemaskinerne.

Nyhedsbrevsmodul
Du oprette et nyhedsbrev via e-mail som brugere af hjemmesiden kan tilmelde sig. Systemet gemmer så de tilmeldte e-mailadresser som du løbende kan sende nyhedsbreve ud til. Nyhedsbrevene kan både sendes med HTML-programmering eller som ren tekst.

Printvenlige sider
Din hjemmeside vil kunne oprette printvenlige sider så brugeren nemt kan printe sider fra hjemmesiden så de ser overskuelige ud på papir.

Nyhedsmodul
Du kan alle nyheder ét sted på hjemmesiden. Fx kan du vælge altid at vise de 3 nyeste på forsiden.

Opbygning af kontaktformularer
Systemet kan oprette formularer hvor brugere kan fx bestille produkter, materiale eller tilmelde sig arrangementer. Det er nemt at oprette og redigere.

Du kan oprette både eksterne og interne link på hjemmesiden på hjemmesiden.

Kontakt webmaster Alex Møllbach fra Dansk Skovforening og få tilsendt et uforpligtende tilbud på en ny hjemmeside, baseret på WEB123.
Mere information
Alex Møllbach