Dynamicweb CMS

Dynamicweb CMS er et brugervenligt Content Management System (CMS), som giver mulighed for at du selv vedligeholde din hjemmeside uden kendskab til HTML eller anden programmering.

Med Dynamicweb CMS kan du med almindeligt kendskab til tekstbehandling selv stå for den daglige opdatering af virksomhedens hjemmeside. Alt foregår gennem Internet-browseren, hvor der nemt og hurtigt kan oprettes og redigeres sider, tekst, links, billeder mm.

Dynamicweb CMS er modulopbygget. Det betyder at du ikke betaler for mere funktionalitet end du har behov for. Man kan tilkøbe moduler i takt med at ens behov for funktionalitet på hjemmesiden øges.

Fordele ved Dynamicweb CMS

• Let at bruge - Dynamicweb CMS er skabt med så markant fokus på brugervenlighed.
  • Økonomisk - Du sparer penge, da du selv kan foretage rettelser på hjemmesiden uden at skulle kontakte et IT- eller reklamebureau hver gang du har en rettelse til hjemmesiden.
  • Design – layout og design laves og implemteres af Dansk Skovforening. Dermed skal du ikke bekymre dig om de designmæssige udfordringer, men kan fokusere på det væsentlige, nemlig indholdet.
  • Fleksibilitet - Dynamicweb CMS er modulopbygget. Dermed kan løsningen løbende udbygges i takt med dine ønsker og behov.
  • Fremtidssikret – Dynamicweb CMS er et system er i løbende udvikling. En stab af kompetente web-udviklere arbejder hver eneste dag på at optimere, vedligeholde og tilpasse Dynamicweb til Internettets hurtige ændringer og nye muligheder.

Standard funktioner i Dynamicweb

• Menuadministration med stor fleksibiliet
  • Tekstredigering som i word
  • Standardskabeloner til hurtig opsætning af afsnit
  • Tip en ven/anbefal side
  • Printvenlig side
  • Print til pdf
  • Brødkrummesti
  • Søgevenlig opbygning, redigering af sidetitel og metatags
  • Brugerdefinerede url'er
  • Detaljeret onlinestatistik
  • Sikring af mailadresser på siden mod spam optagelse
  • Papirkurv til sider og afsnit
  • Omfattende onlinemanual med kontekstopslag og Quickguide, samt videoguide til udvalgte moduler.
  • Understøtter flashlementer, video mm.
  • Fuld designfleksibilitet med stylesheets og templates
  • Brugerdefineret fejl 404 side
  • Frontend redigering
  • Søgning/sortering i filarkiv
  • Automatisk omformatering af tekst fra Word
  • Al software ligger på webhotellet og der skal ikke installeres noget på brugerens computer.
  • Kan opgraderes
  • Tilkøb ekstra moduler er muligt
  • Ekstra moduler koster ikke ekstra drift

Kontakt webmaster Alex Møllbach fra Dansk Skovforening og få tilsendt et uforpligtende tilbud på en ny hjemmeside, baseret på Dynamicweb.

Med mere end 4500 kunder verden over og med en medarbejderstab på 120 er Dynamicweb Software det største og ældste CMS-hus i Skandinavien
Mere information
Alex Møllbach