Betaling og levering i forbindelse med Skovhjemmeside

Levering

I forbindelse med bestillingen, får skovejendommen fremsendt links til den nye hjemmesides arbejdsadresser samt brugerid og kodeord til administrationsdelen.

Betaling

Engangsbeløbet samt månedlige omkostninger for de første 12 måneder faktureres den førstkommende måned efter at Dansk Skovforening har modtaget bestillingen.

Særlige betingelser

Den enkelte skovejendom vil modtage en faktura til afregning af det aftalte fra Dynamicweb Software A/S.

Det almindelige hosting gebyr giver KUN adgang til at ringe til Dansk Skovforening eller Dynamicweb i tilfælde af fejl i Skovhjemmeside.

Skovejendommen kan, efter de første 12 måneder, opsige deres aftale med 3 måneders varsel.
Efter opsigelse, kan skovejendommen frit vælge at indgå en eventuel aftale om drift og support af Skovhjemmesiden med en anden Dynamicweb OEM-partner.
Eventuelle meromkostninger (engangsbeløb eller løbende afgifter) for skovejendommen i forbindelse med en opsigelse og overflytning til anden partner eller internetudbyder, er Dansk Skovforening uvedkommende.

Omkostninger til Domæneadministrator i forbindelse med administration, ændring og opretholdelse af domæneregistreringer, er Dansk Skovforening uvedkommende.

Eventuelle øvrige ydelser, ud over det aftalte, afregnes særskilt efter aftale.
Mere information
Alex Møllbach