Supportklippekort

Hvis du har købt et supportklippekort, så har du adgang til at ringe eller skrive til Dansk Skovforening og få support til brugen af din Skovhjemmeside.

Du ringer på: 33 78 52 05
Du skriver til: am@skovforeningen.dk

Supporten er åbnen

Mandag kl. 12:00 til 14:00
Tirsdag kl. 10:00 til 12:00
Onsdag lukket
Torsdag kl. 10:00 til 12:00
Fredag kl. 12:30 til 13:30

Supportens omfang

Supporten omfatter hjælp til disse områder:
  • Brug og opsætning af Skovhjemmeside.
  • Besvarelse af spørgsmål om domæneregistrering.
Hvis Skovforeningen løser dit aktuelle problem, afregnes med et klip pr. påbegyndte 15. minut i dit supportklippekort.
Skovforeningen tilbyder også support- og konsulentopgaver ud over dette på konsulentbasis. Ring og få et tilbud.

Aktuelle priser på et supportklippekort kan læses på siden Priser.

Betalingsvilkår

Betaling for supportklippekort sker forud og inden der kan svares på henvendelser.

Kundens forpligtelser

Kunden skal medvirke til opgavens løsning. Hav aftalenummer klar ved opkald for at medvirke til hurtig ekspedition.

Åbningstider for supporten

Hvis Skovforening rammes af fx sygdom eller anden mangel på personale kan åbningstiderne for supporten blive ændret. I sådanne tilfælde vil det blive meddelt her på siden.

På grund af ferie vil det i 6 uger i hvert kalender år ikke være muligt at få support. Meddelelser om ferieperioder vil blive meddelt på denne side med mindst 14 dages varsel.

Dansk Skovforening kan til enhver tid ændre de normale åbningstider for supporten.

Forsinkelse

Dansk Skovforening er ikke ansvarlig for tab som skyldes forsinkelse i leveringen af support.

Mislighold og ophævelse

Hvis kunden misbruger Dynamicweb software eller handler groft uagtsomt i henhold til betingelserne i aftalen, kan Skovforening ophæve supportaftalen uden varsel.

Dansk Skovforening vil i dette tilfælde ikke være forpligtet til at tilbagebetale allerede indbetalte beløb til kunden.