Hvad koster en Skovhjemmeside

Bonus

Når du køber en Skovhjemmeside optjener du en bonus på 50% af abonnementbeløbet og opstartsomkostningerne som alene kan anvendes til køb af en Dynamicweb CMS løsning.

Eksempelvis hvis du køber en Skovhjemmeside Plus så får du en bonus på 50% af 2099 kr. + 50% af 299 kr. for hver måned du betaler for din Skovhjemmeside.

Priser for medlemmer af Dansk Skovforening

Skovhjemmeside version Pris Månedligt
Skovhjemmeside (max 25 sider) 1.599 kr. 199 kr.
Skovhjemmeside Plus (max 45 sider) 2.099 kr. 299 kr.
Oprettelse af nyt domæne * 350 kr.
Ændring/Redelegering af domæne ** 350 kr.
1 stk. mailadresse *** GRATIS GRATIS

Andre Ydelse Pris Månedligt
10 klip support klippekort **** GRATIS GRATIS
Webmaster og webdesign pr. time 885 kr.
Alle priser er excl. moms.

Priser for IKKE medlemmer af Dansk Skovforening

Skovhjemmeside version Pris Månedligt
Skovhjemmeside (max 25 sider) 1.599 kr. 199 kr.
Skovhjemmeside Plus (max 45 sider) 2.099 kr. 299 kr.
Oprettelse af nyt domæne * 350 kr.
Ændring/Redelegering af domæne ** 350 kr.
1 stk. mailadresse *** GRATIS GRATIS

Andre Ydelse Pris Månedligt
10 klip support klippekort **** 1.635 kr.
Webmaster og webdesign pr. time.
1.200 kr.
Alle priser er excl. moms.

* Oprettelse af nyt domæne
Denne pris dækker kun selve oprettelsen af et nyt domæne. IKKE omkostninger ved ændringer eller årlige registrerings- og administrationsomkostninger til Domæneadministratoren.

** Ændring/Redelegering af nyt domæne
Redelegering er som udgangspunkt inkluderet i prisen for selve Skovhjemmesiden, men det er en forudsætning at skovejendommen selv er i stand til at foretage det nødvendige samt at forsyne Dansk Skovforening med de nødvendige oplysninger i form af et registeringsbevis fra DK-Hostmaster.

Dansk Skovforening tilbyder også på konsulentbasis at fremskaffe de nødvendige oplysninger og at varetage kommunikationen med de implicerede parter.
Læs mere om domæner og redelegering på DK-Hostmaster hjemmeisde.

*** 1 stk. mailadresse

Der kan tilknyttes en gratis mailadresse til skovhjemmesiden. Hvis man ønsker mere end én mailadresse tilknyttet Skovhjemmesiden, skal det ske med en Outlook-webmail på en såkaldt hosted exchange. Det sker kun ved aftale direkte med HostNordic og ikke med Dansk Skovforening. Mailadressen kan kun tilgås via en webbrowser eller POP3. Dansk Skovforening yder ikke assistance eller support til opsætning på mailbrugerens PC.

**** 10 klip support klippekort

Medlem af Dansk Skovforening

Når du modtager din Skovhjemmeside får du samtidig 1 stk. gratis supportklippekort med 10 klip. Efterfølgende 10-klips supportklippekort koster 885 kr.

Med et supportklippekort kan du få rådgivning i Skovforeningen om brugen af Skovhjemmeside.
Hvis vi løser dit aktuelle problem, afregnes med et klip pr. påbegyndte 15. minut i supportklippekortet.

IKKE medlem af Dansk Skovforening

Et supportklippekort med 10 klip koster kr. 163,50 pr. klip.

Første support klippekort er gratis for medlemmer af Dansk Skovforeningen. Hvem kan blive medlem af Dansk Skovforening og hvad koster det?
Mere information
Alex Møllbach