Sådan fungerer en Skovhjemmeside

En Skovhjemmeside er bygget op i Dynamicweb CMS som er Danmarks mest solgte redigeringssystem til udgivelse og vedligeholdelse af hjemmesider.

En Skovhjemmeside består af:
  • en offentlig del (frontend)
  • en administrationsdel (backend)
Den offentlige del af en Skovhjemmeside er den del som de besøgende på hjemmesiden kan se og som alle har adgang til.

Administrationsdelen benyttes til at redigere indholdet på den offentlige del af Skovhjemmesiden. Det er kun ”ejeren” af Skovhjemmesiden der har adgang til administrationsdelen.

Figuren viser en Skovhjemmesides offentlige del og administrationsdel.

Administrationsdelen

Du får adgang til administrationsdelen via din helt almindelige webbrowser på samme måde som du besøger denne side.

Fra administrationsdelen kan du blandt andet:
  • oprette og slette sider
  • lægge tekst og billeder på hjemmesiden
  • oprette nyheder på hjemmesiden
  • se statistik over besøgende på hjemmesiden
  • oprette billedgallerier på hjemmesiden (Skovhjemmeside Plus)
  • udsende nyhedsbreve via email (Skovhjemmeside Plus)
  • ... og meget mere
Administrationsdelen er brugervenligt opbygget, og når man først har fået et overblik over hvordan den fungerer, kan man hurtigt holde sin hjemmeside opdateret.

Hvis du ønsker at se administrationsdelen til en Skovhjemmeside, så giver Skovforeningen dig muligheden helt gratis og uforpligtende.

Du kan også med stor fordel læse et par af brugermanualerne. De giver et godt og hurtigt indblik i hvordan administrationsdelen fungerer og hvor nemt det er at vedligeholde sin Skovhjemmeside.
Mere information
Alex Møllbach