Der er fundet 37 poster der svarer til dine søgekriterier:

En grøn milliard fra S og R (17. juni 2015)
Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre har i valgkampen fremlagt deres plan for et grønnere Danmark. 100 millioner kr. skal gå til urørt skov. Læs planen her.

Næsten 3 timers debat om skovene i Folketinget (19. maj 2015)
Folketinget har førstebehandlet to beslutningsforslag om skov og biodiversitet. Debatten viste hvor mange behov skovene skal opfylde: Biodiversitet, træ til miljøvenlige produkter, fossilfri energi, friluftsliv, arbejdspladser, værditilvækst og sundhed.

Hvor er regeringens skovprogram? (15. april 2015)
Mens blå blok foreslår "standsning af fald i biodiversitet ved udtagelse af statsskov" er der larmende tavshed fra regeringen - som ellers har et skovprogram liggende i skuffen. Skovforeningen opfordrer statsministeren til at vise sit skovprogram frem.

Blå blok: Statsskove bør gå forrest i sikringen af biodiversitet (9. april 2015)
Oppositionen har fremsat et beslutningsforslag om at statens skal udtage 20% af statens skove, hvor der skal gøres en særlig indsats for biodiversiteten.

Højere skat = mindre biodiversitet? (18. december 2014)
Skov & Landskab, Københavns Universitet, har analyseret udvalgte rammevilkår for skovbruget. Skovforeningen vurderer at fx generationsskifte skader skoves naturindhold mere end analysen kan vise med de valgte afgrænsninger og forudsætninger.

Miljøministeren vil fortsat producere træ i statsskovene (26. november 2014)
Miljøministeren beskyldes for at misinformere Folketinget om indtægten på 100 mio. kr. fra statsskovenes træproduktion. Ministeren står ved sit svar og ved fornuften i at statsskovene blandt andet producerer træ. Skovforeningen er enig med ministeren.

Fuldtræffer, skudt forbi, uambitiøs, milepæl? (17. november 2014)
Naturplan Danmark blev modtaget meget forskelligt da regeringen lancerede den i oktober. Her er hvad Skovforeningen ser som det bedste, det værste og hvad vi venter på.

Forskningsprojekt om metoder og omkostninger til biodiversitet (10. november 2014)
Et 4-årigt forskningsprojekt skal undersøge hvordan man enkelt og billigt kan få mere biodiversitet i skovene. Resultaterne bliver samlet i en håndbog for skovforvaltere. Skovforeningen deltager i projektets følgegruppe.

Regeringens naturplan anerkender skovejernes indsats (28. oktober 2014)
Her er de vigtigste elementer for skovene i regeringens Naturplan Danmark.

EU klimamål for 2020-2030 (28. oktober 2014)
EU’s stats- og regeringschefer har indgået aftale EUs klimamål for 2020 - 2030. For skovbruget, er målet om 27% vedvarende energi i energimixet i 2030 og målet om 30 %-40% reduktion af udledninger fra den ikke-kvotebelagte sektor, særligt interessante.

Gå til side: 1 | 2 | 3 | 4 | Vis alle