Der er fundet 329 poster der svarer til dine søgekriterier:

Energi-, Forsynings- og Klimaministeren ønsker dansk træ (5. oktober 2015)
Pressemeddelelse fra Dansk Skovforening, HedeDanmark og Skovdyrkerne om møde med Klima-, Energi- og Forsyningsministeren som bekræftede at danske skoves træ er særlig velkomment som vedvarende energikilde.

Plant træer til energi (20. august 2014)
Træ til Energi - samarbejdet imellem Dansk Skovforening, HedeDanmark og Skovdyrkerne - anbefaler nu skovejerne at dyrke energitræ målrettet ved øget og mere konsekvent brug af hurtigvoksende hjælpetræer i kulturer.

Danske skove kan fordoble produktionen af træ til energi (30. november 2011)
Skoven udnytter ikke biomassepotentialet fuldt ud. En ny skovdyrkningsmodel kan bæredygtigt øge produktionen af træ til energi.

Der er brug for både biomasse og varmepumper (18. oktober 2016)
De Radikale har stillet et beslutningsforslag, der skal fremme brugen af varmepumper på bekostning af biomasse. Skovforeningen mener der er brug for både biomasse og varmepumper. Derfor har Træ til Energi skrevet til Energi-, forsynings- og klimaudvalget.

Skovbruget på Christiansborg for dansk energitræ (20. juni 2016)
Skovforeningen, HedeDanmark og Skovdyrkerne har haft foretræde hos Folketingets Energi-, Forsynings- og Klimaudvalg for at tilbagevise kortsigtede forslag fra De Radikale og Klimarådet om massiv omlægning til varmepumper på bekostning af træ.

Lettere dokumentation af energitræets bæredygtighed (18. maj 2016)
Der er ved at blive udarbejdet en national risikovurdering af dansk energitræs bæredygtighed. Den vil lette kravene til den enkelte skovejers dokumentation.

Invitation til alle: Skovforeningens ekskursion til Valdemarskil (26. april 2016)
Skovforeningens store ekskursion går i år til Valdemarskilde ved Slagelse. Temaet er muligheder for bedre økonomi i skovdriften - gennem fx urørt skov, grandis, rødeg, energitræ og/eller brugerbetaling for organiseret friluftsliv? Alle er velkomne.

EU-Parlamentet vil bevare skovenes frie afsætning (17. juni 2015)
EU-Parlamentet støtter Kommissionens forslag til skovstrategi - og trækker yderligere den rigtige vej på vigtige punkter. Fx afvises krav om træ kun må bruges til energi efter at have været brugt i anden træindustri.

Næsten 3 timers debat om skovene i Folketinget (19. maj 2015)
Folketinget har førstebehandlet to beslutningsforslag om skov og biodiversitet. Debatten viste hvor mange behov skovene skal opfylde: Biodiversitet, træ til miljøvenlige produkter, fossilfri energi, friluftsliv, arbejdspladser, værditilvækst og sundhed.

100 amerikanske forskere enige: Brug af træ gavner klimaet (27. marts 2015)
100 amerikanske universitetsforskere har skrevet til USA's miljømyndigheder og den britiske energi- og klimaminister. De peger på fire principper for de positive klimaeffekter ved at bruge træ fra bæredygtigt drevet skov.

Gå til side: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | Vis alle