Høringer, svar og breve - 2017

Nedenstående liste omfatter Skovforeningens høringssvar, uanset emne, i 2017.
Desuden bringer vi her breve som Skovforeningen skriver til ministre og folketingsudvalg samt de svar vi får.

Find høringssvar og breve fra tidligere år i menuen til venstre.

Skov- og Naturpolitik

(link åbner i nyt vindue)
9. oktober 2017Skovforeningens brev til Erhvervsminister Brian Mikkelsen om oprettelse af naturråd.

Download (PDF-fil)
13. juni 2017Skovforeningens brev til Miljøstyrelsen vedr. bemærkninger til udkast til bekendtgørelse og vejledning om tilskud til skov med biodiversitetsformål.

Download (PDF-fil)
5. maj 2017Skovforeningens høringssvar på udkast til bekendtgørelse og vejledning til nedsættelse af naturråd og Grønt Danmarkskort.

2. marts 2017
Skovforeningens høringssvar til bekendtgørelse og vejledning om tilskud til urørt skov.

30. januar 2017
Fælles høringssvar af Landbrug & Fødevarer, Danmarks Naturfredningsforening, Dyrenes Beskyttelse, Friluftsrådet, Dansk Ornitologisk Forening, Dansk Skovforening, Danmarks Jægerforbund vedr. erfaringer med afstandskravet på 130 meter for placering af skydetårne/skydestiger i forhold til naboskel.

10. januar 2017
Skovforeningens høringssvar til Erhvervsstyrelsen vedrørende: Bemærkninger til bekendtgørelser om bl.a. udnyttelse af tilladelser, klage til Planklagenævnet og om gebyrer.

Download (PDF-fil)
10. januar 2017Skovforeningens høringssvar til Erhvervsstyrelsen vedrørende: Høring over udkast til bekendtgørelser om forretningsorden, klagefrist, klagens indhold samt om gebyrer for Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Økonomi og skat

(link åbner i nyt vindue)
29. maj 2017Opfølgende henvendelse til SkatteudvalgetDownload (PDF-fil)
22. maj 2017Skatteministerens bemærkninger til Skovforeningens henvendelseDownload (PDF-fil)
18. maj 2017

17. maj 2017

Skovforeningens foretræde for Skatteudvalget

Skovforeningens henvendelse til Skatteudvalget om ny vurderingslov
5. maj 2017

Skovforeningens brev til erhvervsminister Brian Mikkelsen udvalgsrapporten om stormflod og stormfald.

Skovforeningens bemærkninger til rapporten fra Udvalget til evaluering af stormflods-, oversvømmelses- og stormfaldsordningerne.

18. april 2017
Skovforeningens høringssvar til ny vurderingslov.
13. januar 2017
Skovforeningens høringssvar til forslag til lov om ændring af boafgiftsloven og forskellige andre love.

Adgang til naturen

14. juni 2017
Skovforeningens brev til miljø- og fødevareministeren vedr. opfølgning på behovet for klare regler om adgang til særlige anlæg i skov.

Jagt

29. september 2017
Skovforeningens høringssvar på udkast til ændring af lov om jagt og vildtforvaltning.

17. maj 2017
Skovforeningens høringssvar på udkast til ændrede jagttider på kronvildt og dåvildt.

Skovrejsning

15. juni 2017
Skovforeningens høringssvar med bemærkninger til høring vedrørende tilskudsordningen til privat skovrejsning.

Certificering

13. februar 2017
Dansk Skovforenings bemærkninger til udkast til ny FSC standard.

Vand og vandløbsforvaltning

7. september 2017
Dansk Skovforenings brev til miljø- og fødevareministeren om foreningens oplevelser med arbejdet i vandrådene.