Ekskursion i Høstemark Skov ved Lille Vildmose 3. oktober

27. august 2008
Bendt Egede Andersen, formand for Pro Silva Danmark

Pro Silva Danmark inviterer til ekskursion i Høstemark Skov ved Lille Vildmose.

Høstemark Skov er særdeles interessant i naturnær sammenhæng. Dels er der mange gamle bevarede bevoksninger med hjemmehørende træarter, dels er der en stor kronvildtbestand som sætter sit tydelige præg på skoven. Disse forhold medvirker til at Høstemark Skov er en af de danske skove som rummer den allerstørste biodiversitet og at skovdyrkningsforholdene er helt specielle.

Vært for ekskursionen er Lars Møller Nielsen, skovrider i Aage V. Jensens Fonde.

Ekskursionen bliver lidt anderledes end vi plejer i Pro Silva: Transporten foregår samlet i bus. Derfor er tilmelding nødvendig, og deltagelse koster 60 kr. pr. mand til leje af bussen.

Send tilmelding pr. mail til bea@sns.dk.

Der er plads til 47 personer i bussen. Hver deltager betaler 60 kr. ved ekskursionens start.

Fredag 3. oktober 2008, kl. 13.00 -16.00.

Mødested

P-pladsen ved Lille Vildmosecentret, Vildmosevej 16, 9280 Storvorde.

På centret er en udstilling om Lille Vildmoses dannelse, natur og historie, og det er bestemt et besøg værd. Centret er åbent fra 10-16 den pågældende dag, så man kan sagtens nå at besøge centret inden ekskursionen.

Centret har også en café hvor man kan bestille og købe frokost. Bestilling sker på telefon 9933 2100.

I øvrigt skifter Pro Silva Danmark formand ved samme lejlighed

I forbindelse med ekskursionen til Høstemark Skov vil formandskabet i Pro Silva Danmark skifte: Undertegnede går af og overlader formandsposten til Jens Christian Briand Petersen.