'Træ gavner klimaet' - ny temakampagne på Trae.dk

2. februar 2009
Alex Møllbach, Dansk Skovforening

Træ Er Miljø er i gang med at indsamle alt hvad der er værd at vide om træ og klima. Du vil - efterhånden - kunne finde det hele på kampagnefeltet af www.trae.dk. Siden udbygges løbende med tema materiale frem til klimakonferencen i København i december 2009. Formålet er:
  • at synliggøre klimaløsninger med træ - op til, under og efter klimakonferencen.
  • at tilvejebringe og formidle veldokumenteret viden om klimaløsninger med træ.
  • at danne netværk til fremme af forbrugeres, myndigheders, virksomheders, organisationers, forskeres og skolers viden om, udvikling af og formidling af klimaløsninger med træ.
Følg med i kampagnen - og lær måske selv lidt om hvordan og hvor meget træ gavner klimaet - ved at bestille det gratis nyhedsbrev fra www.trae.dk

Træ Gavner Klimaet på Trae.dk