Få vurderet din offentlige vurdering

29. april 2009
Tanja Blindbæk Olsen, Dansk Skovforening

Foto: Tanja OlsenDe fleste skovejere har nu modtaget den offentlige vurdering for 2008 og som varslet med en betydelig stigning i forhold til 2006. Stigninger på op til 60% for både ejendoms-og grundværdierne.

Da de enkelte ejendomme ikke er blevet vurderet individuelt kan den automatiske opskrivning med 60 % medføre betydelige afvigelser fra handelsværdien på konkrete ejendomme.

Skovforeningen kan tilbyde at vurdere om din nye offentlige vurdering er korrekt, samt hjælpe dig med en eventuel klage. Klagefristen er 1. juli, så der er stadig tid.

For medlemmer er kort telefonisk rådgivning gratis, mens en nærmere analyse faktureres med 780 kr/time. For ikke-medlemmer faktureres 1.460 kr/time, også for telefonisk rådgivning.

Tidligere nyheder om emnet:

18. februar 2009:
Nu kommer de varslede stigninger i vurderingerne

10. november 2008:
Dramatisk stigning i skovbrugets vurderinger