Udskiftning i Skovforeningens bestyrelse

20. maj 2009
Martin Einfeldt, Dansk Skovforening

Generalforsamlingen 19. maj 2009 gav en udskiftning i Skovforeningens bestyrelse:

Skovrider Niels Bjerg, Rebro ApS, stillede ikke op til genvalg og er afløst af Niels Otto Lundstedt, godforvalter på Dønnerup Gods, Vestsjælland.

På generalforsamlingen takkede formand Niels Reventlow Niels Bjerg for hans store indsats gennem 24 år i Skovforeningens bestyrelse - og fremhævede Niels Bjergs evne til at tænke kreativt, konstruktivt og holde øjnene åbne for andre måder at se tingene på.

Ved bestyrelsens konstituering efter generalforsamlingen blev Niels Reventlow genvalgt som formand, Jens Kristian Poulsen genvalgt som næstformand, mens Peter Arnold Busck afløser Christian Danneskiold Lassen som tredje medlem af forretningsudvalget.