Dansk Skovforenings årsberetning 2008-2009

25. maj 2009
Martin Einfeldt, Dansk Skovforening

" Danmarks skovpolitik er i øjeblikket præget af ligegyldighed og selvmodsigelser. Regeringen ønsker grøn vækst, men uden at nævne skovene. Man ønsker også et fossilfrit Danmark, men uden at nævne træet. Samtidig fjerner regeringen 3 ordninger til skov og træ fra finansloven. "

Sådan indleder formand Niels Reventlow Skovforeningens årsberetning for 2008-2009. Hele beretningen kan læses her: Download Årsberetning 2008/2009 Åbn PDF dokument (pdf-fil)

Beretningen giver et bredt billede af alt hvad der rører sig i dansk skovbrug lige nu - politisk, fagligt og på træmarkedet. Beretningen beskriver også Skovforeningens økonomiske problemer og nødvendigheden af at hverve flere skovejere som medlem hvis det politiske arbejde skal opretholdes.

Hvis du er medlem af Skovforeningen, kan du også downloade tidligere årsberetninger.