Skovkredsmøde i Nord- og Midtsjællands Skovkreds 4. maj 2010

6. april 2010
Bo Jung og Anders Grube

Skovforeningen inviterer til skovkredsmøde i Nord- og Midtsjællands Skovkreds, tirsdag den 4. maj 2010 kl. 10.00. på Valdemarskilde, Valdemarskildevej 10, 4200 Slagelse.

Skovforeningens Nord- og Midtsjællandske skovkreds inviterer medlemmer og deres ledsager til skovkredsmøde og sommerekskursion på Valdemarskilde ved Slagelse. Vi opfordrer til at du også inviterer din naboskovejer med.

Ekskursion – del 1
Rundvisning på Valdemarskilde, ved ejer Denis de Neergaard. Vi ser hovedbygningen, kilden, arboretet, drivhuset med mere.

Skovkredsmøde
Skovkredsmødet afholdes i forbindelse med frokostpausen, hvor man får mulighed for at nyde den medbragte madpakke.

Dagsorden

1.  Nedlæggelse af Handelsudvalget, samt oprettelse af et ad hoc udvalg.

2.  Løv- og nåletræmarkedet

3.  Aktuelle sager i Skovforeningen
  • Skovforeningens generalforsamling og ekskursion den 20. maj.
  • Medlemsundersøgelsen.
  • Kommuneprojekt, sundhed i skovene.
  • Skovens Dag 9. maj 2010: ”Den rene vare” – med fokus på træ som råstof og affald i skov
  • Genplant Planeten.
4.  Næste møde

5.  Eventuelt

Ekskursion – del 2
Efter skovkredsmødet fortsætter ekskursionen rundt i den omkringliggende skov. Hovedemner vil være skovdyrkning generelt, samt alternative indtægtskilder. Ekskursionen forventes afsluttet ca. kl. 15.