Ekskursion om certificering 27. august

12. august 2010
Jacob P. Andersen, Pro Silva Danmark

Fredag den 27. august afholder Pro Silva den første af to ekskursioner om certificering. Det sker på Løndal, Midtjylland. Næste ekskursion bliver den 24. september på Ravnholt, Fyn.

Diskussionen om certificering raser. Mange skovejere står i et dilemma: Skal – skal ikke? Mange spørgsmål skal besvares før beslutning træffes. Er certificering foreneligt med maksimal økonomisk optimering af skovbruget? Hvordan må renafdriftsystemet bruges? Hvad med nøglebiotoperne? Bliver jeg tvunget til handlinger jeg ikke har lyst til? Bliver jeg hele tiden kigget over skulderen?

Ved generel orientering og forevisning af praktiske eksempler i skoven bliver disse og mange andre spørgsmål belyst og diskuteret på ekskursionerne.

Mødested
Løndal Gods, Avlsgården, Silkeborgvej 92, 8740 Brædstrup.
Der køres i egne biler, men ved mødepunktet samles vi i så få 4-hjulstrukne som muligt (så tag jeres 4-hjuler med).

Fredag 27. august 2010 kl. 10.00 – ca. 15.00.

Frokost
Løndal Skovbrug serverer venligst pølser og øl/vand til frokost i det grønne.

Tilmelding ikke nødvendig, men gebyr for ikke-medlemmer af Pro Silva
Ekskursionen er åben for alle, men ikke-medlemmer af Pro Silva opkræves et gebyr på 100 kr.