Ekskursion og møde i Nordlige Jyllands Skovkreds

23. august 2010
Knud Fabricius og Klaus Lindhardtsen, Nordlige Jyllands Skovkreds

Skovforeningen inviterer til ekskursion på Overgaard Gods og møde i Nordlige Jyllands Skovkreds onsdag den 15. september 2010 kl. 13.00.

Mødested

Overgaard Gods A/S, Overgårdsvej 28, 8970 Havndal. Fra vej nr. 507 mellem Randers og Hadsund drejes ved Kastbjerg/Lokaltanken mod øst til Havndal. Følg skiltningen mod nordøst over Klattrup til Overgaard. Der køres gennem porten og parkering vil blive anvist.

Ekskursionen

Ekskursionen er første punkt på programmet. Den går blandt andet til det inddæmmende område ved mundingen af Mariager Fjord.

Skovkredsmødet

Overgaard Gods A/S stiller mødelokale til rådighed. Kaffe og brød vil være til rådighed for deltagernes egen regning: 40 kr. pr. kuvert.

Mødets dagsorden:
  • Diskussion vedrørende skovcertificering (oplæg ved Egon Bennetsen)

• Løv- og nåletræmarkedet

• Skovforeningens ønske om styrkelse af skovkredsene. Evalueringsskemaer.

• Nyt fra Skovforeningen v/ direktør Jan Søndergaard:
    - Revision af PEFCs skovstandard
    - Forventninger til Skovpolitisk Udvalg
    - Øget anvendelse af biomasse fra skovene
    - Regnskabsoversigter for private skove 2009

• Valg af skovkredsformand.
    Der er opstillet 2 kandidater: Knud Fabricius (genopstiller) og skovfoged Rune Guldholt, Rye Nørskov.

• Næste møde.
    Skovforeningen planlægger at afholde et regionalt medlemsmøde den 3. november 2010 kl. 10.00 i Viborg. Skovkredsen vil selv afholde et kort møde umiddelbart derefter.

• Eventuelt.

Tilmelding

Af hensyn til arrangementet er tilmelding nødvendig til Skovkredsformanden Knud Fabricius, telefon 8636 3007, eller til næstformanden Klaus Lindhardtsen, telefon 7562 6130, mobil 2020 6130.