Ekskursion om certificering 27. august

24. september 2010
Jacob P. Andersen, Pro Silva Danmark

Fredag den 24. september afholder Pro Silva ekskursion om certificering. Det sker på Ravnholt, Fyn.

Diskussionen om certificering raser. Mange skovejere står i et dilemma: Skal – skal ikke? Mange spørgsmål skal besvares før beslutning træffes. Er certificering foreneligt med maksimal økonomisk optimering af skovbruget? Hvordan må renafdriftsystemet bruges? Hvad med nøglebiotoperne? Bliver jeg tvunget til handlinger jeg ikke har lyst til? Bliver jeg hele tiden kigget over skulderen?

Ravnholt Gods har ladet sig certificere! Kom og hør begrundelserne og se de praktiske konsekvenser for skovdyrkningen og administrationen.

Ved generel orientering og forevisning af praktiske eksempler i skoven bliver disse og mange andre spørgsmål belyst og diskuteret på ekskursionen.

Mødested
Ravnholt Gods, Godskontoret, Ravnholtvej 57, 5853 Ørbæk.
Der køres i egne biler. Ved mødepunktet samles vi i så få biler som muligt.

Fredag 24. september 2010 kl. 10.30 – ca. 15.30.

Frokost
Medbring madpakke og drikkevarer, der er frokost i det grønne.

Tilmelding ikke nødvendig, men gebyr for ikke-medlemmer af Pro Silva
Ekskursionen er åben for alle, men ikke-medlemmer af Pro Silva opkræves et gebyr på 100 kr.