Jagt skaber naturværdier

20. oktober 2010
Martin Einfeldt, Dansk Skovforening

Berlingske Tidende bringer i dag et interview med Godsforvalter Jens Risom, Gisselfeld Kloster, om jagtens betydning for den varierede og attraktive natur der er udviklet på ejendommen gennem mange hundrede år.

Det er ikke mindst fasanjagten der har drevet udviklingen som nu fortsætter med iværksættelsen af nye biotopplaner.

Læs artiklen og se interviewet.

Tidligere nyheder om emnet

4. august 2010
Kontrol af anmeldte biotopplaner og effektmåling heraf Indholdsvisning kræver login
Nye krav om uddannelse samt krav til etablering af en biotopplan ved udsætning af fasaner og agerhøns.

8. april 2009
Opsamling på medlemsmøde om biotopplaner Indholdsvisning kræver login
Læs konklusionerne og indlæggene fra medlemsmødet 27. marts om den nye vejledning til biotopplaner ved udsætning af fuglevildt.

23. marts 2009
Skov- og Naturstyrelsens vejledning om udarbejdelse af biotopplaner og udsætning af fasaner og agerhøns nu er offentliggjort.

12. marts 2009

6. marts 2009

11. januar 2008

17. december 2007
Ny hjemmeside om jagt
Skovforeningen, Jægerforbundet og Tolvmandssektionen går sammen om et informationsarbejde om jagt - blandt andet for at øge folks forståelse og interesse for jagt og aflive myter og fordomme. Der er åbnet hjemmesiden www.baeredygtigjagt.dk.

3. maj 2007
Skovforeningens ekskursion 2007
Skovforeningens ekskursion fredag den 8. juni 2007 går til Gisselfeld Kloster, Midtsjælland. Ekskursionens tema er udvikling af forretningen – især ved hjælp af landdistriktsprogrammet.

15. august 2006

31. marts 2006