Møde i Skovforeningens NATURA 2000 ERFA-gruppe

29. december 2010
Tanja Blindbæk Olsen, Dansk Skovforening

Efter at Miljøministeriet i oktober sendte deres forslag til de statslige Natura 2000-planer i offentlig høring, er der igen god grund til at mødes i Skovforeningens ERFA-gruppe om Natura 2000.

Høringen af planerne strækker sig frem til 6. april 2011.

Skovforeningen ønsker derfor igen at samle dem som ønsker at udveksle erfaringer, bekymringer og spørgsmål, ligesom vi I Skovforeningen gerne vil samle erfaringer og spørgsmål fra hele landet som vi kan formidle videre til Naturstyrelsen.

Mødet i ERFA-gruppen vil blive holdt onsdag d. 26. januar.

Mødet vil blive afholdt et centralt sted vest for Storebælt. Nærmere information om præcis tid og sted vil blive annonceret snarest. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Det kan være en god ide at orientere sig i Natura 2000-planen for ens eget område inden mødet – planerne for de enkelte områder kan findes her.

På mødet vil der ikke være mulighed for individuel rådgivning fra Skovforeningen på konkrete arealer, men der vil blive orienteret om den gratis rådgivningsordning Skovforeningen har aftale med Naturstyrelsen om og hvordan der kan gøres brug af den i høringsperioden.

Har du spørgmål så kontakt Tanja Blindbæk Olsen tlf. 33 24 42 66 eller på to@skovforeningen.dk