Ekskursion til certificeret industriskovbrug i Sverige

18. marts 2011
Meddelelse fra Pro Silva Danmark

Pro Silva Danmark, Danske Skov- og Landskabsingeniører samt Danske Forstkandidaters Forening inviterer til ekskursion hos SCA Sundsvall den 15.-17. juni 2011.

SCA (Svenska Cellulosa Aktiebolaget) ejer og forvalter 2,6 millioner ha. skov og holder skarpt fokus på både produktion og miljøhensyn indenfor et bæredygtigt og certificeret skovbrug.

Skogsvårdschef Pelle Gemmel vil sammen med en række kolleger og eksperter sørge for en solid faglig dækning af emnerne.

Læs mere om SCAs skovbrug.

Transport, overnatning og forplejning

Mødested og -tid: Sundsvall lufthavn onsdag 15. juni kl. 19.00.

Deltagerne sørger selv for transport til og fra Sundsvall. Der er god flyforbindelse København-Sundsvall:
  • Ud 15 juni: Afgang 15.35 – Ankomst 18.40
  • Hjem 17. juni: Afgang 19.00 – Ankomst 21.45

Arrangørerne sørger for minibusser, overnatning i hytte samt mad fra ankomst til afgang i Sundsvall lufthavn.

Deltagerne medbringer soveudstyr og er parate til at deltage i madlavningen.

Det er også muligt at overnatte på hotel. Det vil medføre en del ekstra transport og omkostninger som de pågældende deltagere selv dækker.

Tilmelding

Tilmelding sker senest 1. maj ved at sende e-mail til Palle Madsenpam@life.ku.dk, og indbetale 800 kr til Pro Silva på registreringsnummer 7835 og kontonummer 133 458 2 (Jyske Bank, Randers).

Angiv navn, adresse og telefonnummer.

Tilmelding er først gennemført med betalingen. Efter betalingen modtages bekræftelse på tilmeldingen, og deltageren kan da booke sin rejse.

Bekræftelse opnås efter først-til-mølleprincippet.

Der er plads til 25 deltagere.