Tanja Blindbæk Olsen ny leder af Erhvervspolitisk Afdeling

27. marts 2011
Jan Søndergaard, Dansk Skovforening

Med virkning fra 1. april 2011 er Tanja Blindbæk Olsen udnævnt til afdelingsleder i Erhvervspolitisk afdeling. Hun afløser dermed Hans Maltha Hedegaard i lederfunktionen, og han fortsætter som chefkonsulent i afdelingen.

Tanja Olsen har fungeret som konstitueret afdelingsleder siden 1. januar 2010 hvor Skovforeningen ønskede at fokusere Hans Hedegaards arbejdsindsats på det igangværende arbejde i Skovpolitisk Udvalg. Det har organisatorisk været en succes, og derfor gør vi nu ordningen permanent.

Hans Hedegaard fortsætter med samme faglige opgaveportefølje i Skovforeningen som hidtil.

Tidligere nyheder i sagen

11. oktober 2010:
Vallø Prisen 2010 blev tildelt Hans Maltha Hedegaard, Dansk Skovforening. Det var første gang at Vallø Prisen blev udelt.

28. januar 2010:
Tanja Olsen er konstitueret leder i Erhvervspolitisk Afdeling. Skovforeningen ændrer midlertidigt organisationen for at særligt prioritere arbejdet i det kommende skovpolitiske udvalg.