Natura 2000 - frist forlænges til lørdag d. 9. april

6. april 2011
Tanja Blindbæk Olsen, Dansk Skovforening

Den officielle høringsfrist på vand- og Natura 2000-planerne er i dag onsdag d. 6. april.

Naturstyrelsen har dog modtaget mange henvendelser fra interessenter som har svært ved at nå fristen og har derfor valgt at holde høringsportalen åben frem til lørdag d. 9. april.

Hvis du sidder og mangler den sidste inspiration til at færdiggøre dit høringssvar kan du finde hjælp og inspiration her på siden under menupunktet Rådgivning - Natura 2000:
Du kan også finde hjælp til at hente forskellige informationer, fx kortinformationer, i menupunktet Natura 2000 - information

Gratis rådgivning

For ejere af fredskovspligtige arealer i et Natura 2000-område tilbyder Skovforeningen gratis rådgivning. Vi kan i denne afsluttende høringsfase læse og kommentere udkast til høringssvar og hjælpe med at afklare spørgsmål til planerne.

Kontakt Marie-Louise Bretner mlb@skovforeningen.dk eller Tanja Blindbæk Olsen to@skovforeningen.dk eller på telefon 33 24 42 66.