Skovtælling i radioen

22. august 2011
Martin Einfeldt, Dansk Skovforening

Miljøreportagen på DRs P1 sendte fredag 19. august udsendelsen "De tæller træer i skoven".

Her interviewes Ib Holmgård Sørensen og Thomas Kudahl, Skov & Landskab under Københavns Universitet. De har gået i Danmarks skove i 10 år og gjort alle de registreringer af træer som er fundamentet Danmarks skovstatistik. I udsendelsen fortæller de om deres arbejde, deres værktøj  - og om forbindelsen til dansk skovpolitik.

Tidligere radioudsendelser om Danmarks skove

15. februar 2011:
Skovforeningen i radioen
"Klima og Miljø" bragte 11. februar to interview om Danmarks skove. Blandt andet afviser Skovforeningen et politisk forslag om at stoppe eller privatisere statsskovenes træproduktion for at lade staten koncentrere sig om at eje og skabe biodiversitet.

1. januar 2010:
Radio om skovene i klimaerklæringen og i dansk politik
DRs Orientering på P1 har fulgt op på Skovforeningens udmelding om at FNs klimaerklæring er bedre end den danske regerings Grøn Vækst når det gælder skovene. Hør interview med bl.a. Skovrådets formand professor Niels Elers Koch.