Møde og ekskursion i Sydlige Jyllands Skovkreds 1. november

11. oktober 2011
Mogens Lunde, formand for Sydlige Jyllands skovkreds

Skovforeningen inviterer til ekskursion og møde i Sydlige Jyllands skovkreds tirsdag den 1. november 2011.

Ekskursion på Vejen Varmeværk

Mødested og -tid: Kl. 13.00 på Vejen Varmeværk, Gørtlervej 4, 6600 Vejen. Der vil være rundvisning og kort oplæg.

Skovkredsmøde

Herefter holdes skovkredsmøde på Vejen Gæstgivergaard, Frederik den VII´s gade 15, 6600 Vejen. Dagsorden:

1. Nyt fra Skovforeningen
  • Danmarks nye skovpolitik: Hvad ønsker Skovforeningen? Opfølgning på rapporten fra Skovpolitisk udvalg.
  • En plan for Danmarks biologiske mangfoldighed. Hvad blev fortiet i rapporten fra Skovpolitisk udvalg?
  • Træ fra skovene i regeringens energistrategi. Hvad forventer Skovforeningen?
  • Mountainbikeres anvendelse af skovene.
  • Regnskabstallene for private skove 2010.
  • Medlemstilbud fra Skovforeningen: Skovhjemmesider, annoncering af udlejningsboliger og rådgivning om husudlejning.
2. Træmarkedet
  • Prisudviklingen for løv- og nåletræ - og i særdeleshed energiflis - jfr. Skovforeningens prisstatistik.
  • Indholdet af Skovforeningens fremtidige markedsinformation på hjemmesiden.
3. Valg af næstformand

4. Næste møde i skovkredsen

Mødet forventes afsluttet kl. ca. 16.

Deltagerne vil blive opkrævet et mindre beløb til at dække omkostningerne til kaffe og brød.