Nyt om Vand- og Naturplaner

1. december 2011
Marie-Louise Bretner, Dansk Skovforening

Ændringer i vandplanerne ventes præsenteret i slutning af denne uge – Færdige naturplaner forventes præsenteret i næste uge

Præsentation af ændringerne i Vandplanerne

Efter endt høring er vandplanerne tilrettet og det er disse tilrettede vandplaner, der vil blive præcenteret af miljøminister Ida Auken, formentlig fredag.

Ændringerne i planerne drejer sig i sær om vandløbsvedligeholdelsen og planerne vil, efter deres præsentation, blive sendt ud i en kort høring. Formentlig på to uger eller mindre. Når denne korte høringsrunde er afsluttet, er vandplanerne færdige og sendes til EU. Det forventes at ske inden nytår.

Præsentation af endelige Naturplaner

Naturplanerne kommer ikke i en ekstraordinær høringsrunde og er derfor færdige. Naturplanerne forventes præsenteret  i næste uge - formentlig onsdag.