Ny medarbejder i Skovforeningen

6. juni 2012
Tanja Blindbæk Olsen, Dansk Skovforening

Skovforeningen har pr. 1. juni ansat Darja A. Poleshuk som forstfuldmægtig i Erhvervspolitisk Afdeling. Stillingen er et barselsvikariat for Marie-Louise Bretner, som går på barsel til september.

Darja skal løse opgaver inden for følgende områder:
  • Rådgivning af skovejere om Natura 2000
  • Rapportering omkring træmarkedet
  • Generel rådgivning om jura og økonomi til private skovejere.
  • Deltagelse i Træ til energi-samarbejdet
Darja Poleshuk er uddannet forstkandidat (Forest and Nature Management kandidat) fra 2012.

Darja er dog på ingen måde ny i Skovforeningen. Siden 2008 har hun ved siden af studiet været ansat som studentermedhjælper i Erhvervspolitisk Adeling. Her har hun stået for indsamling og bearbejdning af data til regnskabsoversigten og udarbejdelse af prisstatistikken. Darja har derfor allerede et godt kendskab til økonomien i dansk skovbrug og det indenlandske råtræmarked. Darja har desuden fungeret som sekretariatsmedarbejder i PEFC Danmark i forbindelse med revisionen.

Vi er derfor meget glade for at kunne byde Darja velkommen.