Pro Silva inviterer: Ekskursion til Svanninge Bjerge

23 juli 2012
Pro Silva

Ekskursion til Bikubenfondens areal Svanninge Bjerge, Sydfyn. Fondens målsætning med arealet er at optimere naturværdierne samtidig med at drive skovbrug.

Ekskursionen vil fokusere på naturplanlægningens metodik og målsætninger og den praktiske pleje af området, registreringer og administration.

Ekskursionen er gratis og alle er velkomne.

Program

Introduktion til Svanninge Bjerge: Fremme de landskabelige, biologiske og kulturhistoriske indhold samt formidling forskellige natur- og landskabshistoriske fortællinger.

Pleje af overdrev: Introduktion af Welsh Black i naturplejen, bekæmpelse af gyvel. Restaurering/genopretning af vådområder.
  • Fremme de landskabelige værdier
  • Fremme det biologiske og kulturhistoriske indhold
  • Formidle forskellige natur- og landskabshistoriske fortællinger

Tid og sted

Ekskursionen afholdes fredag den 31. august 2012, kl. 13:00. Afslutning ved 17-tiden.

Mødested: Parkeringspladsen ved "Skovtrolden", Odensevej 172, 5600 Fåborg.
Hvis pladsproblemer kan bilerne også parkeres ved restaurant "Skovlyst" på modsatte side (Odensevej 169).

Tilmelding til ekskursionen er ikke nødvendigt.

Ekskursionsleder: Prof. J. Bo Larsen

Læs mere på: www.svanningebjerge.dk