Invitation: Konference om videreudvikling af det faglige grundlag for de danske vandplaner

Naturstyrelsen

Naturstyrelsens inviterer til konference om videreudvikling af det faglige grundlag for de danske vandplaner.

Formålet med konferencen er at lægge sigtelinjerne for det fremadrettede udrednings- og udviklingsarbejde på vandplanområdet. Derfor er en række eksperter inviteret til at drøfte det faglige grundlag for vandplanerne.

Konferencen er opdelt i 3 sessioner. For emnerne kystvande, vandløb og alternative virkemidler vil det blive diskuteret, hvad vi ved i dag, og hvad vi mangler viden om frem mod næste vandplanperiode.

Konferencen åbnes af miljøminister Ida Auken.

Deltagelse i konferencen er gratis.

Tid, sted og tilmelding

Konferencen holdes fredag den 28. september 2012 på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport, Engvej 171, 2300 København S.

Tilmelding sker på følgende link: http://www.conferencemanager.dk/danskevandplaner

Sidste frist for tilmelding er den 24. september 2012.
Der er plads til 250 deltagere, og pladserne besættes efter princippet ”først til mølle”.