Søges: Politisk rådgiver for Europas skovejere

10. december 2012
Martin Einfeldt, Dansk Skovforening

Den europæiske skovejerorganisation CEPF søger politisk rådgiver til ansættelse i Forestry House i Bruxelles.

Ansøgningsfrist 1. januar. Læs hele jobopslaget.

Skovforeningen er medlem af CEPF. Direktør Jan Søndergaard, js@skovforeningen.dk, mobil 4020 0597, kan give en dansk vurdering af den ledige stilling.

Tidligere nyheder om CEPF

18. juli 2012
Ny politik for udviklingen i landdistrikterne
I EU diskuteres i øjeblikket den fremtidige politik for udviklingen i landdistrikterne. Læs her om Skovforeningens bestræbelser på at sikre at skovbruget kommer med.

23. juni 2010
EU et skridt fra et forbud mod handel med illegalt træ
Efter snart to års forhandlinger ser det ud til at EU nu kun er et skridt fra at indføre et forbud mod handel med illegalt træ. Intensive trepartsforhandlinger har resulteret i en kompromistekst som blev offentliggjort d. 16. juni.

19. februar 2009
EU-Parlamentet ønsker strammere regler for illegalt fældet træ
EU-kommissionen har foreslået en EU lovgivning som skal minimere risikoen for at illegalt fældet træ ender på det europæiske marked. Et forslag der er problematisk for de europæiske skovejere. Europaparlamentets miljøudvalg ønssker strammere regler