Energiaktørers partnerskabsdag – arrangeret af KL og Energistyrelsen

4. februar 2013
Darja A. Poleshuk, Dansk Skovforening

Kommunernes Landsforening (KL) og Energistyrelsen afholder d. 25. februar i Vejle en partnerskabsdag for energiaktører.

Følgende skriver KL om arrangementet:

”Dagen vil gøre det synligt for alle, hvad de strategiske og energifaglige elementer i projekterne kan være. Men det handler lige så meget om få nye ideer og diskuteret konkrete projektideer med andre energiaktører.

På Energiaktørernes Partnerskabsdag vil idéer og energiaktører blive matchet – så der bliver skabt de gode projekter, som skal være med til at fremme omstillingen af energi i kommunerne.

Energiaktørerens Partnerskabsdag er åben for alle energiaktører: Kommuner, energiforsyningsselskaber, virksomheder, de grønne organisationer, vidensinstitutioner, NGO'er mv.”

Der kan findes mere information om arrangementet (pris, sted, tilmeldingsinformation og program) på KL’s hjemmeside

Tilmeldingsfristen er den 18. februar 2013.