Få vurderet din offentlige vurdering pr. 1. oktober 2012

8. april 2013
Hans M. Hedegaard, Dansk Skovforening

Skovejerne har fået deres offentlige vurdering pr. 1. oktober 2012.

Der kan på ejendomsniveau være foretaget ændringer i forhold til 2010-vurderingen. Især hvis ejeren har benyttet SKATs tilbud om at indberette større ændringer på ejendommen siden 2010-vurderingen.

Det generelle billede er imidlertid at 2012-vurderingen ligger på niveau med 2010-vurderingen.

Læs Skovforeningens vejledning til skovejere om detaljerne der bestemmer den offentlige vurdering af skove .

Skovforeningen kan hjælpe dig

Hvis du som skovejer er i tvivl om dit vurderingsresultat, er du velkommen til at sende vurderingsmeddelelsen til Skovforeningen.

Så vurderer vi om din nye offentlige vurdering er korrekt. Vi kan også hjælpe med en eventuel klage. Klagefristen er 1. juli, så der er stadig tid.

For medlemmer er kort telefonisk rådgivning gratis, mens en nærmere analyse faktureres med 850 kr/time. For ikke-medlemmer faktureres 1.580 kr/time, også for telefonisk rådgivning.

Tidligere nyheder om sagen

14. september 2012
SKATs forventninger til 2012-vurderingen af skovene
Skovforeningen har indhentet SKATs forventninger til den kommende vurdering af skovene.

31. maj 2012
Håndtering af skovene i den offentlige vurdering 2012
Mange skovejere får i denne tid et brev fra SKAT som forbereder den offentlige vurdering pr. 1. oktober 2012. Hvornår bør man reagere på SKATs brev? Hvilke konsekvenser kan det få? Læs Skovforeningens vejledning til skov- og naturejere.

11. oktober 2011
Asketoptørre kan påvirke den offentlige vurdering
I en konkret klagesag har et medlem med Skovforeningens hjælp fået ændret sin offentlige vurdering som følge af asketoptørre.