Møde i Fynske Skovkreds 18. juni 2013

28. maj 2013
Per C. Christensen og Klaus Jørgensen, formand og næstformand for Fynske skovkreds

Skovforeningen inviterer til møde i Fynske Skovkreds tirsdag den 18. juni 2013 klokken 13.00.

Mødet holdes på Centrovice, Lombjergevej 1, 5750 Ringe.

Dagsorden

1. Brændeafgiften: Hvad sker der?
2. Ny mulighed for tilskud til grønne driftsplaner m.m.
3. Regeringens kommende friluftspolitik: Processen er i fuld gang. Hvad foregår der?
4. Hvad anbefalede Natur- og Landbrugskommissionen om skovene, og hvad kan skovbruget bruge det til?
5. Private skoves samarbejder med kommuner: Skovforeningen kan hjælpe med at udvikle din forretning.
6. Skovens Dag 2013: Hvad fik skovbruget ud af det?
7. Markedssituationen for skovens produkter.
8. Valg af formand.
9. Emner til temadag eller ekskursion – hvilke ønsker har medlemmerne.
10. Næste møde.

Mødet forventes afsluttet ca. kl. 16.00. Drikkevarer og lokaleleje sponsoreres som vanligt af Fynske Skovbrugs Fordelingsforening.

Bemærk at Fynske Skovbrugs Fordelingsforening afholder generalforsamling samme sted umiddelbart inden Skovkredsmødet. Mødestart klokken 12.30. Dagsorden udsendes separat.