Seminar om revideret Dansk PEFC ordning

7. juni 2013
PEFC Danmark

PEFC International har langt om længe godkendt den reviderede Danske PEFC certificeringsordning og ordningen er således klar til brug.

De nye standarder kan findes på PEFCs hjemmeside under ”dokumenter” og er markeret med ”NY” ud for standarden.

Læs også artiklen: Den nye PEFC skovstandard klar til brug (PDF-fil), som blev bragt i maj-nummeret af månedsbladet Skoven.

Informationsseminar om den nye ordning

PEFC Danmark afholder et informationsseminar om den nye skovstandard torsdag d. 27. juni kl. 10 – 13 i Fredericia på Uddannelsescenteret.

Seminaret vil være rettet både mod allerede certificerede ejendomme, certificeringsfirmaer og andre med interesse i PEFC certificering af skovdrift i Danmark.

Deltagelse er gratis, men du skal af pladshensyn tilmelde dig på mail til info@pefc.dk senest d. 20. juni. Der vil være begrænset antal pladser.

Overgangsbestemmelser

For allerede certificerede ejendomme og gruppeledere (tidligere paraplyorganisationer) er der et år fra godkendelsesdatoen (23.05.2013) til at implementere den nye standard, mens nye certifikater der udstedes efter 1. juni 2013 skal ske efter den nye ordning.